Recenze

Souhrn recenzí produktu Krokoměry:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Krokoměr Cielo StepCounter

Máte prostě jedničku.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.11.2009)

Děkuji za příjemný obchod.Byla jsem moc spokojená s výrobkem,který jistě potěší pod stromečkem i za rychlost odeslání.Přejí Vám jen samé spokojené zákazníky.Nashle.


Recenze Krokoměr inSPORTline PedoBasic

V základním nastavení citlivosti se přepočítával cca o půl kilometru na kilometr. Ale po delší procházce s počítáním kroků opravdu ukazuje poměrně přesně. Narozdíl od předešlých recenzí,můj kousek má tlačítka poměrně citlivá. Díky tomu jsem zjistil, že pokud zmáčknete UP/CLR a pak MODE, kroky i kilometry se vám vyresetují i bez vyndavání baterky. Ačkoli manuál tvrdí něco jiného. Manuál také nabízí další tři funkce, které naštěstí obchod neuvádí. Takže stranu 8-11 můžete ignorovat. Shrnutí: Dělá to co obchod sliboval a co jsem očekával.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.01.2016)

Poměr cena výkon je ok. Lze vynulovat. Oproti tvrzení předešlých uživatelů tlačítka fungují.

Manuál je univerzální pro celou řadu. Přepínač citlivosti nemá žádné zobrazení na monitoru.


Recenze Digitální krokoměr inSPORTline Pole

scháněla jsem nějaký krokoměr a tento mě zaujal, že se hodí na chůzi s hůlkami, jsem s ním nadmíru spokojená, doporučuji všem kdo potřebují mít chůzi pod kontrolou.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.11.2013)

jsem s ním spokojena, splňuje to co jsem očekávala

nevím o ničem


Recenze Digitální krokoměr inSPORTline Strippy

Opravdu funguje, což se u jiných výrobků občas neděje. Krokoměr není přeplácán spoustou zbytečných funkcí jako většina "chytrých hodinek" pro fanatické sledovače sportovních aktivit. Funguje bez chytrého telefonu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.11.2017)


Recenze Digitální krokoměr inSPORTline Strippy

- automatické spuštění odpočítávání kroků - nastavení počtu kroků, které chci ujít - 30-ti denní pamět - jednoduché ovládání - krokoměr může být při chůzi i v kapse bundy nebo kalhot - hodnoty z krokoměru jsem do počítače ještě nestahovala, nemůžu posoudit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.02.2017)

naprostá spokojenost

žádné


Recenze Digitální krokoměr Paso Bodyfat

Vybrala jsem si tento produkt na základě poměru ceny a toho co umí. Byť jej využívám zatím krátce, splňuje má očekávání. Použití velmi jednoduché.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.05.2012)

Jednoduché nastavení potřebných parametrů.


Recenze Krokoměr inSPORTline Pallete

Tento konkrétní výrobek jsem si vybrala pro svou nízkou cenu a pro možnost snadného zjištění délky v kilometrech a spalování v kilokaloriích. Je snadný na nošení, pod oblečením netlačí, takže ani nevíte, že ho máte na kalhotách připnutý. Tento výrobek bych doporučila všem, kteří nejsou nároční "na to nejlepší" na trhu, v jednoduchosti je krása a tento výrobek má v podstatě vše, co se dá od tohoto druhu výrobku očekávat a to za příjemně přijatelnou cenu. Dále doporučuji díky rychlému zpracování objednávky. V pátek odpoledne jsem objednala a v pondělí dopoledne jsem ho měla doma.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.05.2017)

Pohodlné nošení (netlačí pod oblečením) Při dlouhodobém sezení se šetří baterie Dá se zjistit délka v km a spalovaní v kcal


Recenze Krokoměr inSPORTline Pallete

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.10.2017)

V jednoduchosti je krása. Měří pouze kroky,které převede na míle nebo km,a spálené kalorie. Stav lze vynulovat dlouhým podržením tlačítka Set. Nic složitého. Krokoměr lze uchytit pomocí klipsny na pásek či ponožku nebo malého ucha kolem krku. Za mě tedy palec nahoru


Recenze Digitální krokoměr inSPORTline Strippy

Jsem zcela spokojena.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.02.2015)

nastavení limitu počtu kroků, které chci za den najít velká paměť (30 dní) velká výhoda je software, který dělá grafy, ale hlavně si to nemusím psát na papír, který pak stejně ztratím. Vše mám v počítači během jednoho kliknutí.

ten pásek hodně obepíná a škrtí